Tru Catering Experience by Radisson Blu Park Hotel

  website  website  

Catering

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Τ.Κ. 10682, Aθήνα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-8894517, 210-8894500, 6957215817 FAX 210-8239420
E-MAIL [email protected]  WEBSITE  www.trucatering.gr www.rbathenspark.com 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Βάλια Μπούρμπη

Περιγραφή

Προσωπική φροντίδα, επαγγελµατισµός, συνέπεια και πρωτότυπες ιδέες είναι µερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Tru Catering Experience ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις 5 αστέρων. Είτε επιλέξετε το δικό σας χώρο για το event σας είτε κάποιο από τα κορυφαία κτήµατα µε τα οποία συνεργάζεται το Tru Catering Experience -και που µπορούν να φιλοξενήσουν έως 3.000 άτοµα- το έµπειρο προσωπικό του τµήµατος οργάνωσης εξωτερικών εκδηλώσεων θα εκπληρώσει οποιαδήποτε επιθυµία σας. Με µεγάλη εµπειρία, ευφάνταστες προτάσεις, εκλεκτές πρώτες ύλες και αξεπέραστες γεύσεις, από ελληνική δηµιουργική κουζίνα έως... sushi, µπορεί να κάνει κάθε event σας ένα υπέροχο γαστριµαργικό ταξίδι σε όλο τον κόσµο. H οµάδα, µε επικεφαλής τον Κυριάκο Ζωντανό, µαζί µε τον F&B Operation Manager, Τάσο Σµυρναίο, και τη Banquet & Catering Sales Manager, Βάλια Μπούρµπη, θα βάλει τη δική της πινελιά µε ολοκληρωµένες λύσεις γευστικών και διακοσµητικών προ-τάσεων που κερδίζουν τις εντυπώσεις και κάνουν την εκδήλωσή σας ξεχωριστή, είτε πρόκειται για µια επαγγελµατική συνάντηση είτε για την πλέον λαµπερή δεξίωση γάµου.

Info

ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Θεµατικές συνθέσεις µενού από την Ελλάδα και όλο τον κόσµο. Ποικιλία γεύσεων από κλασικές έως... sushi!

ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ‘Εως 3.000 άτοµα

ΕΜΒΕΛΕΙΑ Εντός κι εκτός νοµού Αττικής
ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ - EXCLUSIVITIES Θεµατικά events µε ιδιαίτερο food styling 

   

WINE LIST Πλούσια 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσµηση των τραπεζιών. Δυνατότητα να προσαρµόσουν την κάθε εκδήλωση στο ύφος που απαιτείται και στο επίπεδο του εξοπλισµού. Από πικνίκ µέχρι το πιο απαιτητικό gala 

   

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ  Κτήμα Βαλασία, "Οινότρια Γη" Κώστα Λαζαρίδη, "The Residence", Κτήµα 48, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, The Hub Events, Τεχνόπολη Γκάζι, Ιπποστάσιο Μεϊµαρίδη και πολλά άλλα κτήµατα, αίθουσες, ειδικοί χώροι κ.λπ. 

ΤΙΜΗ On request