The Margi Farm

  website  

Ειδικοί Χώροι

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ +30 210 9670924
E-MAIL [email protected]  WEBSITE  www.margifarm.gr 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Αρβελάκης Κώστας

Περιγραφή

Με έντονο το στοιχείο της φύσης, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά της, και την πληθώρα φρέσκων αρωματικών που πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα, η φάρμα Margi υπόσχεται να πλαισιώσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, δίνοντάς τους μια μοναδική country chic ατμόσφαιρα.

Ο εντυπωσιακός χώρος, που καλύπτει μια έκταση αρκετών στρεμμάτων, συνδυάζει αρμονικά τη φύση με την υψηλή αισθητική και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει δεξιώσεις έως και 500 ατόμων. Σε συνεργασία με κορυφαίους wedding experts, η Margi Farm θα δημιουργήσει το δικό σας μαγευτικό σκηνικό, για τις πιο ονειρεμένες στιγμές σας.

Μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της  Αθήνας, στα Καλύβια Αττικής, η Margi Farmαποτελεί την ιδανική επιλογή για τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες περιστάσεις, πάντα με γνώμονα τη διακριτική πολυτέλεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η φροντίδα του προσωπικού και οι γευστικές επιλογές που προτείνονται και ετοιμάζονται για εσάς με την υπογραφή του chef Παναγιώτη Γιακαλή, συνιστούν τα κύρια συστατικά για μοναδικές στιγμές, όπως ακριβώς τις έχετε φανταστεί!

Info

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Έως 500 άτομα 

HIGHLIGHTS Country chic ατμόσφαιρα που συνδυάζει ιδανικά τη φύση με την υψηλή αισθητική 

   

ΚΟΥΖΙΝΑ Μεσογειακές γεύσεις με αγνά υλικά, περισσότερα από τα οποία παράγονται στη φάρμα

EXTRA SERVICES - ΠΑΡΟΧΕΣ The Margi Gift: Welcome drink, Couples massage στο The Margi Spa, Γαμήλια τούρτα και αφρώδης οίνος κατά της κοπή της 

PARKING Ναι, με επιπλέον χρέωση         

 

   

WC PERSONNEL Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ναι

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Όλο το χρόνο

ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μέχρι τις 4:00 π.μ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ Εύκολη, με αυτοκίνητο ή ταξί

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ Κατόπιν αιτήματος