Porto Carras Grand Resort

Greek Gastronomy@ Porto Carras

porto carras

Η ελληνική κουζίνα θα βρίσκεται στο επίκεντρο
του φεστιβάλ γαστρονομίας του
Porto Carras Grand Resort.
Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική
ατμόσφαιρα  στον κορυφαίο γαστρονομικό
προορισμό, τη μαγευτική Σιθωνία
Χαλκιδικής.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης,
Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος
Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης
Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean
Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης
Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης,
θα επιδίδονται σε συνταγές που θα ικανοποιήσουν
μέχρι και τους πιο απαιτητικούς
γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη
μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα θα καταπλήξει τους ουρανίσκους σας με αυθεντικές
αγιορείτικες συνταγές!
Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία
Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 20 Ιουνίου ως τις 5
Σεπτεμβρίου 2015, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές
και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της
ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

 

Πρόγραμμα:

20-Ιουν    Γιάννης Μπαξεβάνης- Σταύρος Μαλλιαρίδης
27-Ιουν    Δημήτρης Δημητριάδης
4-Ιουλ    Μιχάλης Νουρλόγλου
11-Ιουλ     Πάτερ Επιφάνιος
18-Ιουλ    Jean Louis Capsalas
25-Ιουλ    Ηλίας Μαμαλάκης
1-Αυγ    Δημήτρης Σκαρμούτσος
8-Αυγ    Μαρία Εκμεκτσίογλου
15-Αυγ    Γιάννης Μπαξεβάνης - Σταύρος Μαλλιαρίδης
22-Αυγ    Χριστόφορος Πέσκιας
29-Αυγ    Ντίνα Νικολάου
5-Σεπ    Δημήτρης Σκαρμούτσος

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.portocarras.com