Το Margi Spa ανοίγει τις πόρτες του!

Στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στο ολοκαίνουριο Margi Spa

Πιστό στη φιλοσοφία του, για διαρκή επένδυση στον τομέα της φιλοξενίας, το ξενοδοχείο The Margi φιλοδοξεί να προσφέρει στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης στο Margi Spa.

Εμπνευσμένο από τον οργανικό και βιολογικό τρόπο ζωής, το Margi Spa αποτελεί έναν χώρο ηρεμίας που σας προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες οι οποίες βοηθούν στην αναζωογόνηση των επισκετπών και φέρνουν μια αίσθηση ευεξίας σε σώμα και νου. 

Το Spa έχει στην διάθεση του τρία μοναδικά σχεδιασμένα treatment rooms, δύο εσωτερικά και ένα εξωτερικό στο χώρο πισίνας, όπου εκεί μάλιστα οι εξειδικευμένοι θεραπευτές θα ανανεώσουν όλο σας το σώμα, μόλις σε 30 λεπτά. Παράλληλα διαθέτει μια couples σουίτα η οποία περιλαμβάνει ένα steam room και sauna για να απολαύσετε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης μαζί με το σύντροφό σας.

Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα καινοτόμα και οργανικά προϊόντα της ila-100%. Ila σημαίνει Γη στα Σανσκριτικά και αντοκατοπτριζει την πίστη μας στη δύναμη της φύσης ως πηγή ουσιαστικής ευζωίας. Η ila χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο τα καλύτερα φυτικά και ορυκτά συστατικά που προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες από όλα τα μέρη του κόσμου.

 

 Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.themargi.gr/